15 Şubat 2013 Cuma

Ana-oğul keyfi çekti canım... Yummy:)

Bugün ne isterdim biliyor musunuz; hani ergenken ya da üniversitede hayalini kurardık ya sırt çantanı alıp yollara vurmayı; hıh işte onu istedim. Şöyle Atlas 12-13 yaşına gelmişiz ve biz onunla çıkmışız yola. Canımızın istediği yere sadece 2 günlüğüne, sırtımızda çanta içinde iki parça kıyafet,boynumuzda fotoğraf makinemiz. Çaktırmadan İngilizcesini dinlerim bir yandan. Komik komik fotoğraflar çekilir, güzelce karnımızı doyurur, biraz alışveriş yapar ve her yeri adım adım gezerdik. Roma'ya gittiğim zaman geldi aklıma. Elime otelden Roma haritasını alıp tam 3 günde çarpı koymadık yer bırakmamıştım. Atlas'la da öyle yapardım. Ama tehlikeli sokaklara gitmezdim tabi:) Belki İngiltere'de bir maça giderdik, belki Paris'te Disneyland olurdu gittiğimiz yer. Belki de Amsterdam'da zibidilik yapardık ana-oğul.

Belki de uzaklara hiiiiç gerek yok. Bir Cumartesi kalkar ve önce yemeğe, sonra sinemaya, sonra da Starbucks'a gideriz. Karnımıza ağrı girene kadar gülerek sohbet ederiz. Hangisi olur bilmem ama bildiğim; Allah ömür verdikçe, keyif alırız birbirimizden.




2 yorum:

  1. Anne olmana bile o kadar şaşırıyorum ki sanki daha dün üniversitedeydik Aslı seninle yaptığı bir şeylerden bahsediyordu... Herhalde Atlas 12-13 yaşına geldiğinde yavaş yavaş inanabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inan ben de her gün sen benim misin be diye soruyorum Atlas'a, o da şapşal şapşal sırıtıyor:) Atlas o yaşlara geldiğinde sen de prof. olmuş olursun inşallah:)

      Sil